Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017


«Γατάκια» αποδείχτηκαν τα μέλη των σωμάτων ασφαλείας της G20 μπροστά σε τρία κανονικά γατάκια, τα οποία κατάφεραν με τον δικό τους τρόπο να κάνουν άνω κάτω την συνάντηση στην Αττάλεια της Τουρκίας. Όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, μία μαμά γάτα κάνει αρχικά την εμφάνισή της στην κεντρική αίθουσα, και λίγο αργότερα ακολουθείται από τα δύο μικρά της γατάκια.

Τα συμπαθή τετράποδα περιφέρονται στην αίθουσα όπου βρίσκονται και οι ηγέτες του κόσμου, χωρίς να δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για τα ανθρώπινα, αναζητώντας προφανώς τροφή. Οι άνδρες ασφαλείας φρόντισαν να τις απομακρύουν, όμως τα γατάκια αποδείχτηκαν πολύ πιο... γάτες στο να περάσουν απαρατήρητες μέσα στην αίθουσα.

Λίγο νωρίτερα, η ίδια παρέα μικρών γατιών είχε κάνει την εμφάνισή της την στιγμή που έφθαναν στην αίθουσα που θα γινόταν η συνάντηση οι ηγέτες που συμμετείχαν. Και στις δύο περιπτώσεις, τα γατάκια συγκέντρωσαν τα φλας της δημοσιότητας, ελαφρύνοντας λίγο την βαριά ατμόσφαιρα, και προσθέτοντας μία χαριτωμένη νότα σε μία σύνοδο που είχε να πάρει πολλές και σκληρές αποφάσεις.Πηγή: pronews.gr

TooCute . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates