Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017


Μπορεί τα περισσότερα κατοικίδια να έχουν συνηθίσει το ανθρώπινο μάτι σε κάποια περίεργη συμπεριφορά, ωστόσο κάποιες από αυτές είναι κοινές σε όλα σχεδόν τα ζώα και μαρτυρούν… κίνδυνο!Οι φιλόζωοι ιδιοκτήτες τους μάλιστα είναι κάτι παραπάνω από υποχρεωμένοι να αναγνωρίζουν τα προειδοποιητικά αυτά σημάδια που δείχνουν οι τετράποδοι φίλοι μας. Και αυτό γιατί μπορεί να βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο.

Όταν λοιπόν πιέζουν ψυχαναγκαστικά το κεφάλι τους στον τοίχο ή σε κάποια άλλη επιφάνεια επίμονα, πρέπει να τα πάτε αμέσως στον κτηνίατρο, καθώς έτσι προσπαθούν να ανακουφιστούν από έναν εσωτερικό πόνο που δεν μπορούν να φτάσουν.

gata3

Ο πόνος αυτός μπορεί να προέρχεται από κάποια σοβαρή ασθένεια, καρκίνο, βλάβη του εγκεφάλου, ή ακόμα και από δηλητήριο, ωστόσο αποτελεί συνήθως ένδειξη βλάβης στο νευρικό σύστημα, ή τοξικότητας που οφείλεται σε βλάβη του ήπατος.

skilos

Όπως και να έχει ενεργήστε γρήγορα και μπορεί να σώσετε τη ζωή του αγαπημένου σας φίλου. Μπορεί πάλι και απλά να σας αγχώσαμε χωρίς λόγο!Πηγή: pronews.gr

TooCute . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates