Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017


Μερικές φορές οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων συντροφιάς συνειδητοποιούν ότι τα αγαπημένα τους ζώα δεν ταιριάζουν για μια οικογένεια με μωρά και μικρά παιδιά. Η Catherine Svilicic σκέφτηκε ότι αντιμετώπιζε μια τέτοια κατάσταση. 


  Αποδείχτηκε ότι η συμπεριφορά του σκύλου δεν ήταν αυτό που φαινόταν αρχικά, αλλά έσωσε τη ζωή του παιδιού της οικογένειας.

Το Ντόπερμαν άρπαξε την Δίχρονη Κόρη της και την Πέταξε μακρυά. Μόλις η Μαμά κατάλαβε τον λόγο, ΠΑΓΩΣΕ…

Ο Khan, ένας σκύλος ράτσας ντόμπερμαν, διασώθηκε από μια φιλοζωική οργάνωση, καθώς προηγουμένως ζούσε σε σπίτι, όπου τον κακοποιούσαν. Ο Khan ήταν σε άθλια κατάσταση όταν τον ανέλαβαν.

Ήταν προφανές ότι τον χτυπούσαν και λιμοκτονούσε. Υπήρξε και πρόταση να του κάνουν ευθανασία.

Ωστόσο, η οικογένεια Svilicic ήθελε να υιοθετήσει τον Khan. Πέρασαν μόλις τέσσερις μέρες, όταν τον έφεραν σπίτι, όταν συνέβη ένα σοκαριστικό περιστατικό.

Το Ντόπερμαν άρπαξε την Δίχρονη Κόρη της και την Πέταξε μακρυά. Μόλις η Μαμά κατάλαβε τον λόγο, ΠΑΓΩΣΕ…

Η οικογένεια ζούσε στην πόλη Άθερτον στην Αυστραλία, όταν η μικρή κόρη Charlotte, ηλικίας 17 μηνών, και ο Khan έπαιζαν έξω. Ο Khan φάνηκε πολύ ανήσυχος ξαφνικά και άρχισε να σπρώχνει ελαφρώς το κοριτσάκι. Η Charlotte δεν κουνιόταν όπως θα ήθελε ο Khan, και έτσι ο σκύλος ανέλαβε πιο δραστικά μέτρα.

«Την έπιασε από τα ρούχα και την πέταξε πάνω από τον ώμο του πάνω από ένα μέτρο μακριά,» εξηγεί η μητέρα. Ως γονιός, τρομοκρατήθηκε από αυτή την απροσδόκητη και επιθετική συμπεριφορά, μέχρι που είδε τι ξεπρόβαλλε από τους θάμνους.

Ένα μεγάλο καφέ βασιλικό φίδι επιτέθηκε στον Khan. Αν ο σκύλος δεν είχε πετάξει την Charlotte από το δρόμο του, θα είχε επιτεθεί στο παιδί. Το καφέ βασιλικό φίδι είναι από 10 πιο επικίνδυνα φίδια της Αυστραλίας.

Το Ντόπερμαν άρπαξε την Δίχρονη Κόρη της και την Πέταξε μακρυά. Μόλις η Μαμά κατάλαβε τον λόγο, ΠΑΓΩΣΕ…

Ο Khan κατέρρευσε όταν έτρεξε μέσα στο σπίτι για να γλιτώσει από το φίδι. Τον μετέφεραν σε κτηνίατρο και του χορήγησαν αντίδοτο για το δηλητήριο. Ο Khan κατάφερε να αναρρώσει και η νέα του οικογένεια τον εκτίμησε ακόμα περισσότερο, καθώς έσωσε τη ζωή της μικρής Charlotte. Credit: Ifreakingloveanimals
source

TooCute . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates