Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017


Χάρη σε μια οργισμένη διαδικτυακή κίνηση ένας σκύλος-οδηγός, ο οποίος είχε κλαπεί, επέστρεψε στη τυφλή ιδιοκτήτριά του.

«Ενας σκύλος οδηγός κλάπηκε από γυναίκα με προβλήματα όρασης σε δημόσιο χώρο!», έγραφε το αρχικό ποστ, ενώ συνοδευόταν και από μια φωτογραφία του λαμπραντόρ, Νταιάνα.

Από αυτό το ποστ ξεκίνησαν όλα και ακολούθησαν εκατοντάδες τα οποία ζητούσαν την επιστροφή του σκύλου στην ιδιοκτήτριά του, Γιούλα Ντιάκοβα.Η είδηση έφερε ντόμινο αντιδράσεων με τη σύσταση εθελοντικών ομάδων για την εύρεση της Νταιάνα. Μάλιστα, με το άκουσμα της είδησης από τα social media, ενδιαφέρον έδειξε και ο επικεφαλής της Ρωσικής Ερευνητικής Επιτροπής, Γιούρι Μπαστρικίν, διατάζοντας τις δυνάμεις του να αρχίσουν την έρευνα.

Σύμφωνα με το Russia Today, η Νταιάνα βρέθηκε, με την Γιούλα να ξεσπά σε κλάματα μετά την αναγνώριση και τους εκατοντάδες που κινητοποιήθηκαν να γεμίζουν χαρά.«Πώς μπορεί να αισθάνεται κάποιος αν του πάρουν το φίλο του ή το παιδί του; Ανησυχούσα όλη την ώρα. Δεν ήξερα αν τρώει, αν νοιάζονται για αυτή, αν είναι ακόμη ζωντανή», ανέφερε η Γιούλα.«Οι άνθρωποι μου τηλεφωνούσαν, λέγοντας ότι βρήκαν παρόμοια σκυλάκια. Ανταποκρίθηκα  σε κάθε κλήση, όμως δεν ήταν η Diana, ήταν σαφές σε μια στιγμή. Ξέρω τη μύτη του σκύλου μου. Η Diana συνήθιζε να με αγγίζει με τη μύτη της», προσέθεσε.Πηγή: pronews.gr

TooCute . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates