Γαλλία: Έθαψε το σκύλο του ζωντανό - Άπαντες ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του (εικόνες)


300.000 άνθρωπο έχουν υπογράψει αίτηση τιμωρίας για έναν άνθρωπο ο οποίος έθαψε τον σκύλο του ζωντανό προκειμένου να τιμωρηθεί στον μέγιστο βαθμό.Αυτό συνέβη έπειτα από την ανεύρεση ενός γαλλικού Μαστίφ το οποίο είχε θαφτεί μέχρι το λαιμό σε ένα έδαφος αποβλήτων στο Carrieres-sur-Seine, δυτικά του Παρισιού το Σάββατο.
Ο άνθρωπος που τη βρήκε δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ότι το σκυλάκι είχε δεθεί με ένα σακί πέτρες μέσα στη γη ώστε να μην μπορεί να ελευθερωθεί.

dog buried alive

Όπως ανέφερε, «μόνο το κεφάλι της ήταν ορατό και ήταν δύσκολο να δει κανείς την ποσότητα της γης που την κάλυπτε.

Το «σοκαρισμένο και αφυδατωμένο» σκυλάκι διεσώθη και μεταφέρθηκε σε μια κτηνιατρική κλινική.
Όπως μετέδωσε το France 24, ο 21χρονος ιδιοκτήτης έχει εντοπιστεί και συλληφθεί και η εξήγηση του ότι το ζώο είχε φύγει μακριά δεν δείχνει να είναι και πολύ πιθανή.

dog buried alive

Μία πηγή κοντά στην έρευνα ανέφερε χαρακτηριστικά πως «το σκυλί είναι πάνω από 10 χρονών και υποφέρει από αρθριτικά. Είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι είχε τρέξει μακριά».

Το κανάλι αναφέρει επίσης ότι ο ιδιοκτήτης του θα προσαχθεί σε δίκη για βιαιότητα σε βάρος του ζώου.

Η online αίτηση που έχει συσταθεί ζητεί να λάβει την μέγιστη ποινή φυλάκισης η οποία φτάνει τα δύο χρόνια, καθώς επίσης και πρόστιμο 30.000 ευρώ.

dog buried alive

Ο άνδρας που εντόπισε το σκυλάκι είχε βγάλει το δικό του σκύλο βόλτα όταν αντίκρισε το εξοργιστικό θεάμα.Πηγή: pronews.gr
Previous Post
Next Post
Related Posts