Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017


Θυμάστε την πρώτη φορά που σας άφησαν οι γονείς σας μόνους σπίτι για πολύ καιρό; Πιθανόν να σκέφτηκαν ότι ήσασταν αρκετά μεγάλοι και ώριμοι – και μπορεί να ήσασταν, αλλά οι περισσότεροι από εμάς μάλλον δεν ήταν. 


  Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν πλήρως αυτό το καινούριο είδος ελευθερίας και σκέφτηκαν ότι αφού δεν υπήρχαν γονείς, δεν υπήρχαν και κανόνες. Άλλοι έμεναν έξω μέχρι αργά, άλλοι έκαναν πάρτι και άλλοι έκαναν τρέλες και ίσως τα πράγματα να βγήκαν λίγο εκτός ελέγχου!

Όπως οι έφηβοι, έτσι και πολλά κατοικίδια κάνουν χαζομάρες όταν μένουν μόνα στο σπίτι. Σκεφτείτε το: ξέρετε τι κάνουν τα κατοικίδια σας όταν φεύγετε από το σπίτι; Οι περισσότεροι υποθέτουμε ότι απλά χαλαρώνουν ή αναστατώνονται για λίγο αλλά μετά ηρεμούν. Μπορεί να είναι έτσι, αλλά μπορεί και όχι! Ίσως κάνουν όπως ο σκύλος στο παρακάτω βίντεο.
Το γκόλντεν ριτρίβερ του βίντεο φαίνεται να περνά καλά όταν οι ιδιοκτήτες τους φεύγουν το πρωί από το σπίτι. Τρέχει γύρω γύρω στο σαλόνι ενώ ο άλλος σκύλος το κοιτάζει. Σταματά μόνο για να πηδήξει πάνω στο καναπέ και να γαβγίσει στον άλλο σκύλο. Φαίνεται να προσπαθεί πολύ να κάνει τον άλλο σκύλο να παίξει μαζί του, αλλά ο επιθετικός του τρόπος μάλλον δεν πιάνει.

Αυτός ο σκύλος φαίνεται να έχει απεριόριστη ενέργεια, αφού συνεχίζει και συνεχίζει. Τουλάχιστον θα είναι κουρασμένος όταν θα γυρίσουν οι ιδιοκτήτες του. Δεν είναι καθόλου στεναχωρημένος – το αντίθετο, φαίνεται να περνά τέλεια! Στο τέλος κάνει ένα διάλειμμα για να πιει λίγο νερό.

Δείτε και μόνοι σας το χαρούμενο βίντεο:

Source: Dog goes insane after owner leaves home by Desi11604 on Rumble
Credit: sun-gazing.com
source

TooCute . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates