«Αεροπλανική» προσγείωση γάτας καταστρέφει το δείπνο ενός άνδρα [βίντεο]


Το, δίχως άλλο, η συμβίωση με μία γάτα δεν σου επιτρέπει ποτέ να… πλήξεις.

Όσοι έχετε τετράποδο κατοικίδιο, πόσω μάλλον εάν αυτό ανήκει και στην οικογένεια των αιλουροειδών, θα χαμογελάσετε. Ο λόγος; Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι έχετε βρεθεί στη θέση του "άτυχου" άνδρα στο βίντεο που ακολουθεί.Πόσες φορές δεν έχετε ετοιμάσει πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό και είστε μία ανάσα πριν καθίσετε στο τραπέζι γιανα ικανοποιήσετε την βιολογική ανάγκη σας όταν… η γάτα ή ο σκύλος σας έχει διαφορετικά σχέδια για το γεύμα σας. Εν ολίγοις, αποφασίζει πως πρέπει να… κάνετε δίαιτα ή να υπομείνετε την πείνα για λίγη ώρα ακόμα έως ότου ετοιμάσετε κάτι καινούριο.

Εν προκειμένω, στο βίντεο που ανέβασε στη γνωστή ιστοσελίδα, διακρίνεται ένας άνδρας να ετοιμάζει το δείπνο του. Έχει βγάλει ένα λαχταριστό κοτόπουλο στον πάγκο της κουζίνας και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία, κάνοντας το λάθος να έχει την πλάτη του γυρισμένη. Όχι στο κοτόπουλο αλλά… στη γάτα του!

Εκείνη αποφασίζει πως είναι η καταλληλότερη στιγμή να προσγειωθεί στον πάγκο και συγκεκριμένα ακριβώς πάνω στο κοτόπουλο του άτυχου άνδρα.

Το βίντεο έχει γίνει viral, έχοντας συγκεντρώσει μέσα σε λίγες ημέρες περισσότερα από 3.387.000 views.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Πηγή: pronews.gr

Σχόλια