Σκύλος ξαπλώνει στην άσφαλτο για ώρες εκεί που σκοτώθηκε το αφεντικό του (Photos)


Αυτή η στοργική κυρία είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της ένα πρωί, όταν χτυπήθηκε θανάσιμα από ένα ημιφορτηγό και σύρθηκε για περίπου 10 μέτρα.

Ο σκύλος βρισκόταν στο σημείο του ατυχήματος για ώρες, μη μπορώντας να συμβιβαστεί με την θλιβερή μοίρα της ιδιοκτήτριάς του. Η 42χρονη Κέλι Μπλάκ από τη Φλόριντα ήταν έξω με τον σκύλο της, τον Πάκο, για την καθιερωμένη τους πρωινή βόλτα.

Όταν ήταν κοντά σε ένα βενζινάδικο στο Τζάκσονβιλ γύρω στις 6.15π.μ., ένα φορτηγό την παρέσυρε και τη χτύπησε θανάσιμα. Για ώρες μετά το περιστατικό, και αφού η σωρός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο Πάκο βρέθηκε να θρηνεί στο σημείο που χτυπήθηκε η ιδιοκτήτριά του.

“Πιστεύεται ότι ένα οδηγός ημιφορτηγού χτύπησε την Μπλάκ στο χώρο στάθμευσης ενός βενζινάδικου και την έσερνε στο δρόμο,” είπε η αστυνομία στο Action News Jax. Η αστυνομία υποψιάζεται ότι ο οδηγός μπορεί να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι χτύπησε κάποιον στο δρόμο.

Επίσης, η αστυνομία προσπαθεί με δυσκολία να βρει τον οδηγό καθώς, λόγω του ότι ήταν πολύ νωρίς το πρωί, δεν υπάρχουν μάρτυρες. Ωστόσο, ο Πάκο ο οποίος δεν έπαθε τίποτα, έμεινε στο δρόμο μέχρι να φτάσει η οικογένεια της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με το FOX News.


Συγγενείς και φίλοι της λένε ότι ο Πάκο και η Μπλάκ ήταν πολύ δεμένοι. Ο σκύλος ζει τώρα με την οικογένεια της. «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιος χτύπησε έναν άνθρωπο και τον έσερνε για τόσα μέτρα χωρίς να το καταλάβει,» είπε ο πατέρας της γυναίκας.

«Δεν ξέρω πώς να το πω στη μητέρα της.» Οι αστυνομικοί ελπίζουν να βρουν τον ένοχο. Το μόνο στοιχείο που έχουν στα χέρια τους είναι το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου. Η Μπλάκ απεικονίζεται εδώ με το άλλο σκυλί της. Μια νέα γυναίκα έφυγε από τη ζωή από το λάθος ενός απρόσεκτου οδηγού, βυθίζοντας στη στεναχώρια τους αγαπημένους της.


Πόσο άδικο να χάνονται στην άσφαλτο αθώες ψυχές… Ας ελπίσουμε ότι ο Πάκο θα το ξεπεράσει κάποια στιγμή. Μπορεί η Μπλάκ να μην είναι πια μαζί του, αλλά η αγάπη που νιώθει γι’ αυτήν θα ζει για πάντα μέσα στην καρδιά του.
Πηγή: athensmagazine.gr

Σχόλια