Σκυλίτσα παραδίδει μαθήματα: Εσπρωξε την κουβέρτα της κάτω από τα κάγκελα, τη μοιράστηκε με αδέσποτο ( Εικόνες)


Γλυκά χαμόγελα στους φιλόζωους, και όχι μόνο, σκορπά μια φωτογραφία από τη Βραζιλία.

Ενας πρώην αδέσποτος σκύλος τον οποίο βρήκε ένα ζευγάρι, τον υιοθέτησε και ζει πλέον μαζί τους στο μεγάλο σπίτι τους με τον υπέροχο κήπο τους, φαίνεται ότι δεν μπορεί να ξεχάσει το πόσο δύσκολο είναι να ζεις στους δρόμους.

Η 8 μηνών Λάνα, η οποία συνήθως κοιμάται στο εσωτερικό του σπιτιού του ζευγαριού, την Τρίτη προτίμησε να κοιμηθεί έξω. Οχι όμως μόνη της. Ή τουλάχιστον όχι μόνης της σε διπλή κουβέρτα. Η Λάνα μοιράστηκε την κουβέρτα της με έναν αδέσποτο σκύλο που κοιμήθηκε έξω από το σπίτι της οικογένειας. Εσπρωξε την κουβέρτα κάτω από τα κάγκελα και έτσι η μισή απλωνόταν στον κήπο και η άλλη μισή στο πεζοδρόμιο ώστε στη μια άκρη να κοιμάται η Λάνα και στην άλλη ο αδέσποτος φίλος της.


Τα αφεντικά της ιδιαίτερης αυτής σκυλίτσας παρατήρησαν χθες το πρωί την κίνησή της αυτή και δεν είχαν άλλη επιλογή από το να μοιραστούν αυτό που είδαν με τους φίλους τους στο Facebook.

«Μου θύμισε κάτι πολύ σημαντικό, τη γενναιοδωρία. Κάποιες φορές ξεχνάμε τι μπορούμε να κάνουμε για τις ζωές των άλλων, αυτό το πράγμα μου υπενθύμισε», τονίζει η υπερήφανη ιδιοκτήτρια της Λάνα.


Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια