Όταν ένα γιγάντιο καλαμάρι αποφασίζει να γίνει πολύ φιλικό με τη σανίδα σου


Δείτε το βίντεο με την περίεργη εμπειρία ενός σέρφερ στη Νότιο Αφρική

Ο σέρφερ Τζέιμς Τέιλορ και η γυναίκα του Κριστίνα βρίσκονταν στα ανοιχτά της παραλίας του Merkbosstrand στη Νότιο Αφρική και ξεκουράζονταν μέχρι να «ανέβουν» στο επόμενο κύμα. Τότε ήταν που ένας κάτοικος της θάλασσας αποφάσισε να πιάσει φιλίες με τον σέρφερ. Αλλά ήταν λίγο πιο διαχυτικός από όσο ήθελε ο σέρφερ.

Ένα γιγάντιο καλαμάρι λοιπόν εμφανίστηκε ξαφνικά κοντά στον Τέιλορ και επειδή ο σέρφερ διέκρινε πως ενδεχομένως να ήταν τραυματισμένο, του πέταξε ένα σκοινί ώστε να το βοηθήσει να ανέβει πιο γρήγορα επάνω. Εκείνο όμως αισθάνθηκε άνετα και άπλωσε τα τεράστια πλοκάμια του γύρω από τη σανίδα, δυσκολεύοντας τον Τέιλορ να σταθεί πάνω της. Ένα κύμα που ήρθε εκείνη τη στιγμή δεν βοήθησε ιδιαίτερα και μέσα σε δευτερόλεπτα ο σέρφερ βρέθηκε στη θάλασσα και το καλαμάρι είχε γραπώσει τη σανίδα για τα καλά.

Από το βίντεο δεν γίνεται γνωστό ποια ήταν η συνέχεια αλλά ο ίδιος ο χρήστης ανέφερε στο Instagram πως οδήγησε το καλαμάρι μέχρι την ακτή ώστε να μπορέσει να φέρει την κατάλληλη βοήθεια. Αυτή του η κίνηση δεν έγινε δεκτή με ιδιαίτερη ευχαρίστηση από άλλους σχολιαστές, οι οποίοι τον κατηγόρησαν πως έβγαλε το καλαμάρι από το φυσικό του περιβάλλον και το έθεσε σε επιπλέον κίνδυνο.

Πηγή: newsbeast.gr
Previous Post
Next Post
Related Posts