Κυνοκομείο Ραφήνας: Δύο ξεχωριστοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ που εργάζονται φιλότιμα και φιλόπονα!


Μας τηλεφώνησε αναγνώστης και μας ενημέρωσε για πέντε κουταβάκια "κάπου" στη Ραφήνα, που επιβιώνουν χάρη του κ. Γιάννη, ο οποίος τα φροντίζει και ο οποίος για λόγους ανεξάρτητους απο τη θελησή του είναι αναγκασμένος να απουσιάσει .

Αμέσως βρήκαμε τον κ. Βασίλη , ο οποίος είναι ο υπeεύθυνος στο Δημοτικό Κυνοκομείο και δρομολογήθηκε άμεσα η λύση, χωρίς να υπάρξει αυτή η βάσανος που υφιστάμεθα τις περισσότερες φορές που επισκεπτόμαστε δημόσιες υπηρεσίες.
Κρίνουμε όμως σημαντικό να αναφερθούμε εκτός απο τον κ. Βασίλη και σε μια κυρία που την βρήκαμε καταϊδρωμένη αλλά ευγενέστατη και χαμογελαστή εντός του κυνοκομείου να φροντίζει τα σκυλάκια. Αν και ήταν λίγο πριν τις 10 σήμερα το πρωί, το θερμόμετρο, έδειχνε 30 C και ο ήλιος έκαιγε., η κυρία αυτή δεν ήταν αραχτή στη σκιά κάποιου δένδρου, αλλά φρόντιζε τα συμπαθή τετράποδα , που την ακολουθούσαν όπου και αν πήγαινε.

Ελάχιστοι είναι αυτοί που επισκέπτονται τη περιοχή και βλέπουν τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες εργάζονται και μάλιστα υπερβάλλουν εαυτούς, οφείλουμε όμως ΟΛΟΙ ΜΑΣ να πούμε στον κ. Βασίλη και την βοηθό του ταπο καρδιάς ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Πηγή: rpn.gr

Σχόλια