Κρήτη: Απίστευτη καταγγελία - Επιτέθηκαν σε μαμά και κόρη, επειδή φρόντιζαν αδέσποτα! (Φωτο)


Με ανάρτηση στη σελίδα τους στο Facebook,οι Εθελοντές Φιλόζωοι Τυμπακίου, καταγγέλλουν την απίστευτη επίθεση, εις βάρος μαμάς και κόρης, στο Τυμπάκι, επειδή φροντίζουν αδέσποτα!

Μάλιστα, η οργάνωση χαρακτηρίζει ρατσιστική την επίθεση, καθώς μαμά και κόρη είναι αλλοδαπές, ενώ πάτησε με το αυτοκίνητό του και ένα από τα αδέσποτα που φροντίζουν.

Δείτε αναλυτικά, τί αναφέρεται στην ανάρτηση:

Όλα αυτά συμβαίνουν στο χωριό μας. Ένας ''κύριος'' που πάει και στην εκκλησία ως καλος Χριστιανός μαζί με την κόρη του( το μήλο κάτω απο τη μηλιά θα πέσει) ξυλοκόπησαν μαμά, κόρη και ένα από τα αδέσποτα σκυλάκια που φροντίζει. Ο λόγος? Φροντίζουν αδέσποτα φυσικά και το ένα το πάτησε ο εν λόγω κύριος με το αμάξι.Και δε φτάνει που το πάτησε, ζήτησε και τα ρέστα όταν πήγαν να το υπερασπιστούν.Η αστυνομία απούσα, ζητήθηκε βοήθεια και δε μπορούσαν να κάνουν , λέει κάτι. (Ακουσον, άκουσον).Τις έστειλε στο Ηράκλειο χωρίς καν να τους νοιάξει αν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάνε ή αν κινδυνεύουν από τον κάθε τρελό που τις απειλεί επειδή είναι ξένες.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Τέτοια γεγονότα είναι καταδικαστέα και εμετικά.Ο ρατσισμός απέναντι σε όσους φροντίζουν ζώα ή κατάγονται από άλλη χώρα είναι τραγικό παράδειγμα της κατάντιας του τόπου μας.Κρίμα, γιατί υπάρχουν και αξιόλογοι άνθρωποι στο χωριό και εξαιτίας κάποιων απαίδευτων ανθρώπων μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Θλίψη, αγανάκτηση και απογοήτευση μας προκαλεί το συμβάν.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: candianews.gr
Previous Post
Next Post
Related Posts