Φαίνεται σαν μια τριχωτή μπάλα, αλλά σίγουρα δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πραγματικά είναι!


Και όμως πρόκειται για ένα σκυλάκι που αφού ο ιδιοκτήτης του πέθανε, υιοθετήθηκε από μία άλλη οικογένεια. Δυστυχώς όμως δεν ήταν τόσο τυχερός και οι νέοι ιδιοκτήτες το είχαν παραμελημένο για πάνω από 12 μήνες! Το σκυλί αυτό προέρχεται από μια ράτσα (Bobtail)με μακρύ τρίχωμα που απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα και άσκηση. Οι ιδιοκτήτες τους όμως αδιαφόρησαν αρκετά και έτσι το ταλαίπωρο σκυλί κατέληξε να είναι μια άμορφη μάζα από τρίχες.

Ευτυχώς οι διασώστες του το μετέφεραν στο ιατρικό κέντρο όπου το φρόντισαν και περιποιήθηκαν τις πληγές του! Χρειάστηκαν 6 μέλη του προσωπικού και 3 ώρες για να γίνει ο Cocos και πάλι ένα χαριτωμένο και υγιές σκυλάκι.Τελικά μετά από πολύ κόπο ο Cocos ήταν έτοιμος, όμως χρειαζόταν κάποιον να τον υιοθετήσει και να μπορεί να τον φροντίζει.


Ευτυχώς βρέθηκε η Εlena που ήθελε να το υιοθετήσει και να του δώσει όση αγάπη είχε στερηθεί!Κι όπως βλέπετε ο Cocos έχει ένα υπέροχο χνουδωτό τρίχωμα! Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και πολλοί είναι αυτοί που εύκολα πείθονται από το πόσο αξιαγάπητα είναι αυτά τα ζώα για να πάρουν ένα. Θα πρέπει όμως πάντα να είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες που χρειάζονται γιατί είναι κρίμα αυτά τα υπέροχα ζωάκια να καταλήγουν όπως ο Cocos!
Πηγή: instabam.gr
Previous Post
Next Post
Related Posts