ΕΚΠΛΗKTIKO!..Σκύλος Ήρωας Προστατεύει το Μικρό Αγοράκι από Εφιάλτες που τον Ταλαιπωρούν σε Ολόκληρη τη Ζωή του!


Λένε ότι τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αλλά κανείς δεν αποδεικνύεται πιο αληθινός από τον Lego, το σκυλί έχει αφιερώσει τη ζωή του προστατεύοντας τον μικρό Tupper Dunlop από τους εφιάλτες.

Από τότε που ο Tupper ήταν βρέφος, οι γονείς του παρατήρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Δεν είχε μόνο πρόβλημα να έχει οπτική επαφή με τους γύρω του ή να ανταποκρίνεται στο όνομά του, αγωνίζονταν επίσης να κοιμηθεί όλη τη νύχτα. Κοιμόταν μόνο λίγες ώρες κάθε βράδυ κάτι που είχε κουράσει όλη την οικογένεια.

Ο Tupper κοιμόταν μόνο 45λεπτα, και σπάνια περισσότερο από 3-6 ώρες κάθε βράδυ. Πεταγόταν και στριφογύριζε επανειλημμένα, και μερικές φορές υπέφερε από φοβερούς εφιάλτες. Δεν ήταν μέχρι λίγο μετά τα δεύτερα γενέθλιά του, που ο Tupper διαγνώστηκε με διαταραχή του φάσματος του αυτισμού.

Πέρυσι, οι γονείς του Tupper πήραν μια απόφαση που άλλαξε όλη τους τη ζωή. Αποφάσισαν να πάρουν ένα σκυλί υπηρεσίας ειδικό για όσους πάσχουν από αυτιστικές διαταραχές και το 2 ετών Λαμπραντόρ, με το όνομα Lego εντάχθηκε στην οικογένεια.


Από τότε που ο Lego εντάχθηκε στην οικογένεια, ο Tupper έχει γίνει πιο ήρεμος και μιλάει πολύ περισσότερο. Τώρα μπορεί να πάει στο εμπορικό κέντρο, στο μανάβικο και βόλτες με την οικογένεια βόλτες χωρίς να χρειάζεται να είναι ασφαλισμένος σε καρότσι.


Όσον αφορά τα θέματα του στον ύπνο; Έχουν σχεδόν εξαφανιστεί εντελώς. Ο Lego κουλουριάζεται δίπλα στον Tupper κάθε βράδυ πριν τον ύπνο, αγκαλιάζοντας τον σφιχτά και κρατώντας τους εφιάλτες μακριά. Τώρα, παίρνει μόνο μεταξύ δεκαπέντε λεπτών και μισής ώρας για να τον βάλουν για ύπνο.

Δεν είναι εκπληκτικό το πόσο πολύ άλλαξε η ζωή του εξαιτίας του σκύλου του; 

Αν πιστεύετε κι εσείς στην θεραπευτική δύναμη των σκύλων, και σας άρεσε αυτή η ιστορία, μοιραστείτε την με τους φίλους και την οικογένεια σας στο Facebook.
Πηγή / Copyright: lifedaily.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: taz.gr
Previous Post
Next Post
Related Posts