Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017Επιμέλεια κειμένου: TooCute.gr


Απίστευτη κι όμως αληθινή φαίνεται να είναι η απαγόρευση του δημάρχου Αράχωβας για τη μη σίτιση των αδέσποτων ζώων.Σε ανοιχτή επιστολή της η Π.Φ.Π.Ο καταδικάζει την απόφαση αυτή και υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με τον νόμο η σίτιση των αδέσποτων επιτρέπεται.Δείτε την επιστολή και τις δηλώσεις του δημάρχου.ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Π.Φ.Π.Ο)
&
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Διεύθυνση: Λύκτου 7 – Ηράκλειο/Κρήτη, Τ.Κ. 71307
Τηλέφωνο: +306979913007 / +306976489349
Email: info@pfpo.gr
Ιστοσελίδα: http://www.pfpo.gr
Facebook: https://www.facebook.com/pfpomospondia
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24/7/2017

                                                      ANOIXTH EΠΙΣΤΟΗ
 
 Δήμαρχος Αράχωβας:’’ Μην ταΐζεις αδέσποτα γιατί θα δεις τι θα πάθεις !’’


Ο Δήμαρχος Αράχωβας μπέρδεψε την ιδιότητα του Δημάρχου με αυτή του Βουλευτή και νομίζει , ότι μπορεί να νομοθετεί .
Καιρός είναι να βγει από την πλάνη του, την άγνοια του  ή το όνειρό του .
Όταν εκλεγεί Βουλευτής τότε στη Βουλή θα μπορεί να νομοθετεί , τώρα ΟΧΙ .

Ο νόμος 4235/14 σχετικά με την σίτιση των αδέσποτων αναφέρει τα παρακάτω:

 Την ευθύνη για την επίβλεψη και τη φροντίδα των επανεντασσόμενων αδέσποτων ζώων έχουν, από κοινού, οι Δήμοι, οι οποίοι μάλιστα δύνανται να δημιουργήσουν και σημεία παροχής τροφής και νερού για τα ζώα αυτά, καθώς και τα συνεργαζόμενα με αυτούς φιλοζωικά σωματεία και ενώσεις. Δεν απαγορεύεται η παροχή τροφής και νερού σε αδέσποτα ζώα συντροφιάς από φιλόζωους πολίτες, υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι κανόνες καθαριότητας και υγιεινής. 

Ο νόμος λοιπόν επιτρέπει παντού την σίτιση των αδέσποτων , εκεί όπου υπάρχουν  και ζουν με ελάχιστες εξαιρέσεις  πχ μέσα σε νοσοκομεία  και όχι όπου θέλει ο  κάθε Δήμαρχος .

Να βάλει τα αδέσποτα εφ ενός ζυγού και να τα πηγαίνει όλα  κάθε πρωί στην άκρη του χωριού όπου έβαλε την ταΐστρα του .Επίσης εγκληματική & τελείως παράνομη η τοποθέτηση ταΐστρας του δήμου  στην Εθνική οδό Αράχωβας –Δελφων (?) !

Τον ενημερώνουμε  ότι καμία απόφασή του δεν μπορεί να είναι πάνω από τον νόμο , όπως αναφέρει στην επιστολή που έστειλε σε δημότη του , που φευ εγκληματεί και φροντίζει αδέσποτα εκεί που ζουν .

Διαβάστε την σχετική επιστολή του και δείτε  τα κατορθώματα του Δημάρχου εκεί που έβαλε τις ταΐστρες του .
Νεκρά δηλητηριασμένα ζώα σε μια χώρα ψευδεπίγραφα ευρωπαϊκή . Αυτά είναι τα αποτελέσματα της "πολιτιστικής" πολιτικής  των Δημάρχων και κάθε κρατικής δομής .

Η Ελλάδα της φόλας και της κούτας με νεογέννητα ζώα .

Καλούμε τους πολίτες της Αράχωβας που φροντίζουν αδέσποτα ,να υπακούσουν στο νόμο και όχι στις αυθαιρεσίες του καθενός .
Και η Ομοσπονδία θα είναι δίπλα τους .

Αυτές τις τριτοκοσμικές απόψεις για τα ζώα δεν πρέπει να τις αφήνουμε να πληγώνουν τα ζώα ούτε και την χώρα μας.
..
Τέτοιες έκνομες τακτικές Δήμαρχε θα βρουν απέναντί σας χιλιάδες φιλόζωους πολίτες σε αυτή τη χώρα .Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική ΟμοσπονδίαTooCute . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates