Αγρίνιο - Άφησε νεκρό σκύλο στην είσοδο του Δημαρχείου (video)


Όταν έχεις μεγαλύτερη φιλοζωική διάθεση, δεν παραλείπεις να εκφράσεις τον αποτροπιασμό σου όταν εμφανιστεί κάποιο περιστατικό θανάτωσης τετράποδου ζώου.

Αυτό ακριβώς έκανε χθες το βράδυ και ο φιλόζωος κ. Δημήτρης Φλωροσκούφης, ο οποίος, σύμφωνα με το agriniosite, βρήκε νεκρό σκύλο στο 7ο χλμ. Αντιρρίου –Ιωαννίνων και επειδή υπήρχε κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος καθώς κανένας δεν ενδιαφερόταν να μαζέψει το νεκρό ζώο από τη μέση του δρόμου και παρά τις προσπάθειες του να βρεθεί υπεύθυνος να επιληφθεί του συμβάντος, αποφάσισε να το αφήσει έξω από το Δημαρχείο Αγρινίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, για την αδράνεια που δείχνει η δημοτική αρχή στο θέμα των αδεσπότων, όπως ο ίδιος ανέφερε.

Το σκυλί κείτονταν νεκρό στην είσοδο του Δημαρχείου, με λουλούδια ολόγυρά του και τα βλέμματα των περαστικών καρφώθηκαν στο σημείο, μιας και ο πεζόδρομος της Χ.Τρικούπη ήταν γεμάτος κόσμο, οι περισσότεροι επέρριψαν την ευθύνη στη δημοτική αρχή για αδιαφορία.
ΒΙΝΤΕΟ: ΝΕΚΡΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΆφησε νεκρό σκύλο στην είσοδο του Δημαρχείου Αγρινίου-Σοκ για περαστικούςΗ γνώμη σας ;;;
Πηγή: patrasevents.gr

Σχόλια