Αυτή η Φωτογραφία έχει Σοκάρει το Διαδίκτυο. Για Κοιτάξτε λίγο πιο προσεκτικά… Θα Παγώσετε!


Η Humane Society των Ηνωμένων Πολιτειών βοήθησε το Αστυνομικό Τμήμα του Wolfeboro στη διάσωση 84 Μεγάλων Δανών σκυλιών από έναν πιθανολογούμενο κακό τρόπο διαβίωσης στο Wolfeboro, New Hampshire.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Wolfeboro έκανε έρευνα και στο ακίνητο και διαπίστωσαν ότι τα σκυλιά στεγάζονταν σε μη ασφαλείς και ανθυγιεινές συνθήκες. 84 σκυλιά σώθηκαν από αυτό το ακίνητο ως μέρος αυτής της προσπάθειας.

Η Αστυνομική Υπηρεσία του Wolfeboro έχει ασχοληθεί προηγουμένως με τον ιδιοκτήτη της κατοικίας / επιχείρησης σχετικά με παράπονα για το γάβγισμα σκυλιών. Η υπηρεσία ξεκίνησε έρευνα γύρω από τους ισχυρισμούς περί αγανάκτησης των ζώων. Όταν έφτασαν οι ανταποκριτές, βρέθηκαν 84 μεγάλοι Δανοί που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες με περιορισμένη πρόσβαση σε τρόφιμα ή νερό. Τα σκυλιά πατούσαν στα δικά τους περιττώματα ενώ είχαν τα βλέφαρα πρησμένα και τα μάτια τους ήταν κόκκινα. Η μυρωδιά της αμμωνίας και των περιττωμάτων συγκλόνισαν τους διασώστες.

Η Lindsay Hamrick, διευθύντρια του New Hampshire που ήταν στη σκηνή, δήλωσε: «Είναι εκπληκτικό το γεγονός και είμαι τόσο ανακουφισμένηυ που τα ζώα αυτά είναι τώρα ασφαλή και στα χέρια ανθρώπων που θα τα φροντίζουν σωστά. Προβλέπουμε τη φροντίδα τους για αρκετούς μήνες.»

Ο αρχηγός Dean Rondeau της Αστυνομικής Υπηρεσίας του Wolfeboro δήλωσε: «Δεν έχω δει ποτέ τόσο κακές συνθήκες στα 21 χρόνια μου στην επιβολή του νόμου. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τις απόλυτα αποθαρρυντικές συνθήκες στις οποίες ζούσαν αυτά τα ζώα. Θα ήθελα να επεκτείνω τις θερμές μου ευχαριστίες στην Humane Society των Ηνωμένων Πολιτειών, στην περιοχή Conway Humane Society, της οποίας η γνώμη και η συμβουλή βοήθησαν στη σκηνή.»

Τα ζώα έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια σε ένα προσωρινό καταφύγιο έκτακτης ανάγκης. Οι ανταποκριτές από το Τμήμα Αστυνομίας του Barnstead, το γραφείο Sheriff County της Carroll County, το Humane Society της Conway, η κομητεία Concord-Merrimack, το ασθενοφόρο του Stewart, το Πυροσβεστικό Σώμα του Wolfeboro, ο υγειονομικός υπάλληλος Wolfeboro / Enforcement Code βοήθησαν επίσης στη διάσωση.


Ο Hamrick δήλωσε ότι η Αστυνομία σπάνια χρειάζεται να παρέμβει σε περιπτώσεις παραμέλησης ζώων, επειδή τα καταφύγια των ζώων του κράτους έχουν την ικανότητα και τους πόρους για να χειριστούν τα περισσότερα περιστατικά σκληρότητας, αλλά το οικονομικό βάρος που συνδέεται με τη μακροχρόνια φροντίδα αυτών των ζώων και τα θέματα υλικοτεχνικής υποστήριξης απαιτούσε πρόσθετη βοήθεια.

«Καλούμε τους νομοθέτες να περάσουν ένα γενικό κόστος για το νόμο περί φροντίδας των ζώων, ώστε να απαιτούν από τους υπεύθυνους να πληρώνουν για τα έξοδα που σχετίζονται με τη φροντίδα των ζώων τους, ενώ η υπόθεση διώκεται, έτσι οι ομάδες ευημερίας των ζώων και οι φορολογούμενοι δεν θα επιβαρύνονται με αυτά τα χρήματα», είπε.


Μόλις βρεθούν στο καταφύγιο, τα σκυλιά θα εξεταστούν διεξοδικά από μια ομάδα κτηνιάτρων και θα λάβουν την απαραίτητη άμεση ιατρική περίθαλψη.
Πηγή:Opposingviews
Previous Post
Next Post
Related Posts