Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

 
Τα σκυλιά βοηθοί πρέπει να περάσουν από αυστηρή εκπαίδευση, που αρχίζει συνήθως σχεδόν αμέσως μετά τη γέννηση τους. Έχουν εκπαιδευτεί για να βοηθούν σε συγκεκριμένες εργασίες και συγκεκριμένα ατόμα ή ομάδες ατόμων. Από το άνοιγμα πράγματων μέχρι και το ανοιγοκλείνουν διακόπτες! Χρειάζεται πολλή πειθαρχία και κατάρτιση, χωρίς περισπασμούς από το σκυλί. Και μερικές φορές δεν τα καταφέρνουν…


Τέτοια ήταν και η περίπτωση της Judy Fridono και του Ricochet. Η Judy εκπαίδευε τον Ricochet από τότε που ήταν κουτάβι, αλλά ο χαρακτήρας του απλά δεν έκανε για να γίνει βοηθός. Ενώ ήταν καλός, δεν ήταν πειθαρχημένος καθώς αφαιρούνταν εύκολα, ειδικά από τα πουλιά! Παρ” όλα αυτά, η Judy κατέληξε να αποδεχτεί τον Ricochet όπως ήταν. Μόλις τον άφησαν πραγματικά να «λάμψει», ανακάλυψε πως όλα ήταν δυνατά!
Αυτή η όμορφη ιστορία αναφέρεται σε αυτό που όλοι θέλουμε: να μας ενθαρρύνουν να ανακαλύψουμε ποιοι πραγματικά είμαστε… να είμαστε αποδεκοί… να βρούμε το σκοπό της ζωής μας και να γιορτάζουμε τη διαφορετικότητα μας.


Credits: I Freaking Love Animals
source

TooCute . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates