Γυναίκα Κατηγορείται για Δολοφονία !! Χειρούργησε Μόνη της, τον Σκύλο της !!..


Στην Αϊόβα, 15 Ιουνίου του 2017, οι αρχές ανακοίνωσαν, ότι ένας σκύλος πέθανε φρικτά, αφού μια γυναίκα, χρησιμοποίησε ράβδους και ένα μαχαίρι, για να τον χειρουργήσει, στο σαλόνι της.

Η 26χρονη Diane McMenamin, κατηγορείται για κακοποίηση και παραμέληση των ζώων. Αξίζει να αναφερθεί, ότι μετά την καταγγελία, από ανώνυμη πηγή, η 26χρονη, για αρκετές ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής. 
Μετά από έρευνες της αστυνομίας, βρέθηκε στο αγρόκτημα της και συμπεριφερόταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.. Ύστερα από σφοδρές αντιδράσεις του κόσμου, το δικαστήριο ανακοίνωσε, ότι για λόγους ασφαλείας, αποκρύπτει το όνομα του δικηγόρου της.

Ο Geoff Huff , αστυνομικός διευθυντής της Αϊόβα , δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό KCCI, ότι η  Diane McMenamin, ανέφερε στην κατάθεσή της, ότι οι κτηνίατροι, της είχαν πεί, πώς το άτυχο σκυλάκι της, χρειάζοταν χειρουργική επέμβαση για να μην πεθάνει από  εσωτερική αιμμοραγία.

Επίσης, στην κατάθεσή της, αναφέρει ότι δεν είχε τα χρήματα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε μια τέτοια χειρουργική επέμβαση και  σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να το κάνει μόνη της, με το επειχήρημα ότι το είχε δοκιμάσει σε γουρούνια, στο αγρόκτημά της.

'Υστερα από ποινική καταγγελία, που κατατέθηκε στις 15 Ιουνίου, αναφέρει ότι ο σκύλος της, πέθανε δευτερόλεπτα μετά την επέμβαση. 

Η δίκη συνεχίζεται και ελπίζουμε να τιμωρηθεί αυστηρά, ώστε να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον. 

Credit:nypost.com
Μετάφραση και επιμέλεια άρθρου: TooCute.gr

Previous Post
Next Post
Related Posts