Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017


Αυτό το μικρό γατάκι πριν λίγους μήνες παγιδεύτηκε πίσω από έναν ηλεκτροφόρο πίνακα και κυριολεκτικά ψηνόταν αλλά ήταν αρκετά τυχερό! Ένας χρήστης του Reddit περιπλανιόταν στους δρόμους του Portalegre στην Πορτογαλία όταν άκουσε έναν πολύ περίεργο θόρυβο που ερχόταν από τον ηλεκτροφόρο πίνακα.

Αρχικά νόμιζε πως ήταν κάποιο πουλάκι αλλά δεν μπορούσε να δει τίποτα και θα ήταν πολύ περίεργο καθώς σε τέτοια θερμοκρασία δεν θα είχε επιβιώσει. Άρχισε να ψάχνει και διαπίστωσε πως υπήρχε ένα μικρό γατάκι παγιδευμένο που ίσα ίσα που έκλαιγε με την ελάχιστη δύναμη που του είχε μείνει, ζητώντας βοήθεια.


Κάλεσε αμέσως την πυροσβεστική καθώς ήταν αδύνατον να το βγάλει από εκεί που είχε παγιδευτεί. Χρειάστηκε αρκετή ώρα, ώστε οι πυροσβέστες να μπορέσουν να το σώσουν αλλά τελικά τα κατάφεραν.

Η οικογένεια του ανθρώπου που το βρήκε το πήρε σπίτι της για να το φιλοξενήσει για το βράδυ, ενώ την επόμενη μέρα θα το πήγαιναν σε καταφύγιο. Το μικρό γατάκι δεν πλησίαζε κανέναν άνθρωπο, δέθηκε όμως αμέσως με τα υπόλοιπα κατοικίδια της οικογένεια και αποφάσισαν να το κρατήσουν.Για πολύ καιρό το ζώο πλησίαζε μόνο τα υπόλοιπα ζώα και απέφευγε κάθε επαφή με τος ανθρώπους, τελικά όμως τους εμπιστεύτηκε και τώρα είναι όλοι μαζί μια χαρούμενη οικογένεια.
Πηγή: instabam.gr

TooCute . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates