Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017


H αστυνομία της Βόρειας Καρολίνα ερευνούν την αυτοκτονία μιας βετεράνου του στρατού που κατηγορείτο ότι πυροβόλησε τον σκύλο της υπηρεσίας της ενώ γελούσε.

Ο αξιωματικός της αστυνομίας Todd Joyce δήλωσε την Κυριακή ότι σύμφωνα με τις έρευνες, η 23χρονη Marinna Rollins αυτοκτόνησε. Ο αστυνομικός αναφέρει ότι τα ξημερώματα της Κυριακής ειδοποιήθηκε η αστυνομία από φίλους της, που προσπαθούσαν απεγνωσμένα να την βρουν.

Η Rollins και ο 25χρονος φίλος της Jarren Heng κατηγορήθηκαν τον περασμένο μήνα για κακοποίηση σκύλου, καθώς έγιναν καταγγελίες ότι έδεσαν το σκύλο τους σε ένα δέντρο και το πυροβόλησαν πολλαπλές φορές με όπλο.
Ο εισαγγελέας της κομητείας Clark Reaves αναφέρει ότι στο βίντεο που τράβηξαν οι ίδιοι, ακούγεται να γελούν την ώρα που σκοτώνουν τον άτυχο σκύλο. Το βίντεο αργότερα ανέβηκε στο Facebook.Ο αποξενωμένος σύζυγος της Rollins Matt Dyer υιοθέτησε το σκυλί, αλλά ο Rollins υπόσχεθηκε να το φροντίζει, ενώ η ίδια ήταν σε άσκηση στη Νότια Κορέα. Είχε το σκυλί, το οποίο ονόμασε Camboui.

Η αυτοκτονία της Rollins έρχεται στο προσκήνιο, μόλις 9 μέρες πριν κληθούν να παρουσιαστούν στο δικαστήριο για το περιστατικό βίας. Ακτιβιστές υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων είχαν προγραμματίσει μια διαδήλωση έξω από το δικαστήριο τη μέρα της ακρόασης, στις 16 Μαΐου.

Έγγραφα του δικαστηρίου δείχνουν ότι η Rollins είχε αποσυρθεί από τον αμερικανικό στρατό τον Ιανουάριο.

Η οικογένεια και οι φίλοι της αναφέρουν ότι πάλευε να ξεπεράσει διαταραχή μετα-τραυματικού στρες ενώ υπηρετούσε στη Νότια Κορέα.

Οι αρχές αναφέρουν ότι ο σκύλος είχε υιοθετηθεί από τον σύζυγο της Rollins, Matt Dyer, με τον οποίο ήταν σε διάσταση, και άφησε τον σκύλο μαζί της πριν εκείνος φύγει για την Νότια Κορέα για ένα χρόνο με τον στρατό.


Ο Rollins (παραπάνω) δεν πέρασε τα ιατρικά τέστ από τον στρατό τον Ιανουάριο. Η οικογένειά της δήλωσε ότι αγωνίστηκε με το PTSD μετά από κάτι που της συνέβη κατά τη διάρκεια της αποστολής της στη Νότια Κορέα.

«Ένιωσα ότι αν φρόντιζε τον σκύλο, θα της έκανε καλό και το ίδιο θα έκανε καλό και στον Huey,» αναφέρει ο πρώην σύζυγός της Dyer.

Στις 16 Απριλίου, οι αρχές αναφέρουν ότι η Rollins και ο φίλος της πήγαν τον σκύλο σε μια δασώδη περιοχή, όπου το πυροβόλησαν μέχρι θανάτου.

Έδεσαν το σκύλο σε ένα δέντρο και ο φίλος της τραβούσε με κάμερα την Rollins να πυροβολεί το άτυχο ζώο εν ψυχρώ.

Η Rollins ακούγεται να γελάει στο βίντεο και ο Heng ρώτησε αν μπορούσε να πυροβολήσει το ζώο εξίσου. Ο Heng πυροβόλησε το σκύλο 5 φορές συνεχόμενα.

Στο βίντεο, η Rollins ακούγεται να λέει: «Έγινε πραγματικότητα, σ” αγαπάω, είσαι το σκυλάκι μου, είσαι καλό σκυλάκι, αλλά…»

Στη συνέχεια η Rollins σέρνει τη σωρό του σκύλου και το θάβει σε ένα ρηχό λάκκο.

Όταν το ζευγάρι κλήθηκε να απαντήσει για τη δολοφονία του σκύλου, το ζευγάρι δήλωσε ότι τους κόστιζε 75 δολάρια την εβδομάδα για τροφές και είχε προβλήματα υγείας.
Πηγή: pronews.gr

TooCute . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates