Σκυλάκος συμπαρίσταται στο τραυματισμένο αφεντικό του και γίνεται viral (pics)


Ούτε στιγμή δεν απομακρύνθηκε από το πλευρό του ιδιοκτήτη του, ο οποίος κειτόταν αναίσθητος στο έδαφος, ένας χαριτωμένος σκυλάκος από την Αργεντινή, η τρυφερότητα του οποίου τον μετέτρεψε σε σταρ του διαδικτύου μέσα σε λίγες ώρες.
 
Ο Τόνι - όπως ονομάζεται ο σκυλάκος - πήρε την τρομάρα της ζωής του όταν είδε τον αγαπημένο του ιδιοκτήτη, Χεσούς Χουέτσε, να πέφτει από ένα πανύψηλο δέντρο στο οποίο είχε σκαρφαλώσει για να το κλαδέψει, έξω από το σπίτι του στην Μπαχία Μπλάνκα.
Ευτυχώς για τον τραυματία, οι γείτονες έσπευσαν αμέσως να καλέσουν ασθενοφόρο. Ωστόσο, μέχρι να καταφθάσουν οι τραυματιοφορείς, ο Τόνι παρέμενε κολλημένος βγάζοντας ανήσυχα γρυλίσματα πάνω στον φίλο του, ο οποίος έχανε και ανακτούσε κατά διαστήματα τις αισθήσεις του.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, ο σκυλάκος έκανε ό,τι μπορούσε για να τρυπώσει στο όχημα, ωστόσο οι τραυματιοφορείς δεν τον άφησαν και έτσι έμεινε πίσω περιμένοντας με αγωνία τον Χεσούς να γυρίσει σπίτι. Ευτυχώς για τον Τόνι, δεν χρειάστηκε να αποχωριστεί για πολύ τον φίλο του, αφού ο τραυματίας πήρε εξιτήριο το ίδιο κιόλας απόγευμα.

«Με ακολουθεί παντού και ξαπλώνει κάθε βράδυ μαζί μου στο κρεβάτι μέχρι να τον διώξει η γυναίκα μου», είπε ο ιδιοκτήτης του τρυφερού σκυλιού σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Όπως επισήμανε, από τότε που βρήκε τον Τόνι στον δρόμο και τον υιοθέτησε αποτελεί μέλος της οικογένειας, και ο ίδιος τον αγαπά σαν γιο του.


Πηγή: protothema
Previous Post
Next Post
Related Posts