Η συγκλονιστική στιγμή που η μανούλα γάτα στέκεται πάνω από τα δολοφονημένα (με κλωτσιές) γατάκια της! Δίδεται αμοιβή!Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες την μάνας γάτας πάνω από τα δολοφονημένα της μωρά έχουν συγκλονίσει την τελευταία εβδομάδα όλους τους φιλόζωους. Την ώρα εκείνη η τετράποδη μανούλα είτε βρισκόταν παρούσα και αβοήθητη όντας ο τραγικότερος μάρτυρας αυτής της αποτρόπαιας πράξης, είτε αντίκρισε τα μωρά της σκοτωμένα, επιστρέφοντας στην φωλιά τους.

Δείτε στο TooCute+: Αποκλειστικές δηλώσεις του Μισθοφόρου στο Survivor Πανόραμα: «Φεύγω περήφανα και με ψηλά το κεφάλι» (βιντεο)
Σκιάθος: Ο φιλοζωικός σύλλογος «Skiathos Cat Welfare Association» δίδει αμοιβή σε όποιον αποκαλύψει τον δράστη που με κλωτσιές σκότωσε τρία γατάκια το μεσημέρι της 8ης Μαΐου. Τόπος αυτής της απάνθρωπης πράξης  ήταν το σημείο όπου βρίσκονται οι κάδοι απορριμμάτων, πίσω από το ξενοδοχείο στο Μπούρτζι. Η αποτρόπαια πράξη πιθανολογείται ότι έγινε ανάμεσα στις 15:00 με 17:00 ενώ έχει γίνει καταγγελία στην Αστυνομία και στον Δήμο Σκιάθου.
Τυχερό μέσα στην ατυχία του ήταν το τέταρτο γατάκι, που βρέθηκε πεταμένο αλλά ζωντανό μέσα στον κάδο σκουπιδιών.

 

To τέταρτο γατάκι βρέθηκε ζωντανό μέσα στον κάδο σκουπιδιών.

Οι μάρτυρες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Γιαννίτση, στο τηλ: 2427022240 είτε με τον σύλλογο μέσω facebook εδώ.

Δείτε στο TooCute+: Λάουρα Νάργες: Η απόφαση να παραιτηθεί από τη δουλειά της για το Survivor, η υψοφοβία και το φλερτ με τον Κοκκινάκη! Τι λέει για την αποχώρησή της και τη ζωή της μετά το παιχνίδι;


Previous Post
Next Post
Related Posts