Δύο συγκλονιστικά συμβάντα «Ανθρωπιάς και Αυτοθυσίας» με πρωταγωνιστές δύο Μικρά Παιδιά και τα Σκυλιά Τους. Θα σας κάνουν περήφανους. ΒΙΝΤΕΟ
Δύο απίστευτα περιστατικά με πρωταγωνιστές δύο σκύλους και δύο μικρά παιδιά έλαβαν χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Και οι δύο περιπτώσεις αποτελούν παραδείγματα αυτοθυσίας και ΣΥΜΒΟΛΑ μιας ιδανικής κοινωνίας, ενός ιδανικού κόσμου. 
Πριν ακριβώς ένα χρόνο και με διαφορά μιας μέρας διαδραματίστηκαν δύο συγκλονιστικά γεγονότα αυτοθυσίας!Πιο συγκεκριμένα, στη Φλόριντα, ένα 7χρονο κορίτσι ονόματι Molly DeLuca  έπαιζε στον κήπο της με τον 2χρονο σκύλο της. Ξαφνικά, ένας κροταλίας τους πλησίασε απειλητικά και έδειχνε έτοιμος να δαγκώσει την 7χρονη. Τότε, το σκυλί μπήκε στη μέση, σώζοντας τη ζωή της μικρής, όμως θέτοντας ταυτόχρονα τη ζωή του σε κίνδυνο. Το σκυλί δέχτηκε το τσίμπημα του φιδιού και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κτηνιατρείο όπου παρέμεινε για αρκετές μέρες. Ο σκύλος-ήρωας τελικά επέζησε.

 

Ένα παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη και στην Καλιφόρνια, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά ένα 5χρονο αγόρι ονόματι Lennon Knox και τον σκύλο του. Το παιδί και ο τετράποδος φίλος του έπαιζαν στην αυλή του σπιτιού τους, όταν τους πλησίασε απειλητικά ένα κροταλίας. Μόνο που αυτή τη φορά συνέβη το ακριβώς αντίθετο: το αγόρι ήταν αυτό που μπήκε ανάμεσα στον σκύλο και το φίδι. Ο κροταλίας τσίμπησε τον Lennon, όμως, όπως και στην περίπτωση του τετράποδου στην προηγούμενη ιστορία, γλίτωσε τον θάνατο.

 


Πηγή: dogway.gr
Previous Post
Next Post
Related Posts