Κυριακή, 21 Μαΐου 2017Στο νέο της σπίτι με τη νέα της οικογένεια βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η σκυλίτσα που συγκίνησε χιλιάδες φιλόζωους με την αφοσίωσή της καθώς ζούσε για δύο ολόκληρους μήνες δίπλα στον τάφο του κηδεμόνα της στην Άρτα.

Δείτε στο TooCute+: Απίστευτο παρασκήνιο! Παραλίγο να παίξουν «μπουνιές» Χανταμπάκης-Μελέτη! Τι συνέβη που δεν μάθαμε ποτέ;

Τη σκυλίτσα που θρηνούσε με αυτό τον μοναδικό τρόπο την απουσία του δικού της ανθρώπου φρόντιζαν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Άρτας, οι οποίοι ανησυχούσαν για την  τύχη της αφού ήταν μαθημένη να ζει σε σπίτι και δύσκολα θα επιβίωνε μόνη της.
filozoikosomateioartas
Η έκκληση για την υιοθεσία της που απηύθυνε το Φιλοζωικό Σωματείο Άρτας τελικά βρήκε ανταπόκριση και η πανέμορφη σκυλίτσα ξαναβρήκε τη στοργή και την αγάπη που της αξίζει.filozoikosomateioartas
«Η σκυλίτσα παίρνει πολύ αγάπη από τους νέους της κηδεμόνες. Τους το ανταποδίδει όμως κι εκείνη με τον καλύτερο τρόπο. Τους δίνει συνεχώς φιλιά!


Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Χρυσούλα και την οικογένεια της που άνοιξαν το σπίτι τους γι’ αυτή τη σκυλίτσα» αναφέρουν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Άρτας.

Δείτε στο TooCute+: Αποκλειστικές δηλώσεις του Μισθοφόρου στο Survivor Πανόραμα: «Φεύγω περήφανα και με ψηλά το κεφάλι» (βιντεο) 

Πηγή: istoriesadespoton.gr
Via: www.facebook.com

TooCute . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates