Οι γυναίκες καταλαβαίνουν καλύτερα τα συναισθήματα ενός σκύλου από τους άντρεςΕπιστήμονες κατέγραψαν τους ήχους των ζώων σε διάφορες στιγμές
 

Μπορεί ο σκύλος να θεωρείται ο καλύτερος φίλος ενός άντρα, όμως στην πραγματικότητα μάλλον με τη γυναίκα είναι πιο πολύ συναισθηματικά δεμένος. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που έλαβε χώρα στο Eotvos Lorrand University της Βουδαπέστης οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να καταλαβαίνουν καλύτερα (σε ποσοστό 65%) τι θέλει και τι νιώθει πραγματικά ένα σκύλος κάθε στιγμή από ό,τι οι άντρες (45%).

Δείτε στο TooCute+: Ο πρώτος έρωτας στο Survivor και η ερωτική εξομολόγηση on camera: «Ορκίζομαι τον ερωτεύτηκα»!

Οι επιστήμονες κατέγραψαν τους ήχους που βγάζει ένα σκύλος στις διάφορες δραστηριότητές του και σε διάφορες στιγμές, όπως στο παιχνίδι, όταν τρώει ή όταν προσπαθεί να κρυφτεί γιατί φοβάται.
Από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην έρευνα το 63% αναγνώρισε ποιος είναι ο ήχος του ζώου που ταιριάζει στην κάθε στιγμή. Το ενδιαφέρον στην έρευνα αυτή ήταν και το ποιον ήχο κατάλαβαν οι περισσότεροι. Σε ποσοστό 81% των συμμετεχόντων ο ήχος που αναγνωρίστηκε από τους περισσότερους ήταν αυτός που κάνουν την ώρα που παίζουν, τον πιο ευχάριστο δηλαδή και χαρούμενο. Οι γυναίκες σε όλα τα τεστ αναγνώρισης είχαν το προβάδισμα.
Δείτε στο TooCute+: Νέα μόδα: Φωτογραφίζουν τα οπίσθιά τους με φόντο… ένα αξιοθέατο!

Πηγη

Σχόλια