Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017


Όλοι γνωρίζουμε ότι ακόμα και οι πιο δύσκολοι σκύλοι τρελαίνονται να κάνουν βόλτες με το αυτοκίνητο. Και αν μάλιστα έχουμε και ανοιχτό το παράθυρο ώστε να βγάζουν το κεφάλι τους έξω, τότε είναι πραγματικά η καλύτερή τους.

Στο Λονδίνο αυτές τις μέρες λαμβάνει χώρα ένα πρωτότυπο project. Άνθρωποι μαζί με τους σκύλους τους μπορούν να κάνουν το κλασικό tour των αξιοθέατων της πόλης μαζί με τα αγαπημένα τους τετράποδα. Και χωρίς μάλιστα να πληρώσουν τίποτα.

“Το Λονδίνο είναι μια πόλη φημισμένη για τα αξιοθέατά της, την ιστορία της και την κουλτούρα της. Τι καλύτερο για κάποιον να τα απολαμβάνει όλα αυτά παρέα με τον καλύτερό του φίλο; Τον αγαπημένο του σκύλο; Στα πιο καλά μάλιστα λεωφορεία, τα K9 Bus;” αναφέρει ο υπεύθυνος πίσω από αυτό το εγχείρημα, Steve Jay.
Και μπορεί τα αγαπημένα μας τετράποδα να μην νοιάζονται και πολύ για να δουν το Big Ben ή το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, όμως δεν θα έλεγαν όχι σε μια στάση σε ένα dog-friendly εστιατόριο ή να κάνουν πικ νικ στους κήπους του Kensington Palace ή στα Hyde Park και Green Park.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα του συγκεκριμένου tour οι υπεύθυνοι δίνουν και έναν χάρτη στους παρευρισκόμενους με τα φιλικά μέρη για σκύλους του Λονδίνο, τα οποία, αν θέλουν, μπορούν να επισκεφτούν.

Αν το συγκεκριμένο project έχει επιτυχία, θα επαναληφθεί όταν ο καιρός θα είναι πιο ζεστός.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου (myrto1@hotmail.com)

[via]

TooCute . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates