Τα σκυλιά πάνε παραλία και με το Νόμο!!!
Τα σκυλιά πάνε παραλία με την έγκριση Υπουργείου

Ραντεβού στην παραλία μπορούν πλέον να δίνουν οι απανταχού φιλόζωοι μετά από τη θετική απόκριση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας σε αίτημα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων.Η απόφαση φαίνεται πως εξασφαλίζει την ελεύθερη παραμονή των κατοικιδίων σε θάλασσσες και ακτές, ενώ σύντομα αναμένεται η σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου.

Το αίτημα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων, για ...ελεύθερο κολύμπι των ζώων στις παραλίες, που εκκρεμούσε από το 2013, έλαβε επιτέλους τη θετική απάντηση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

Η έκδοση της σχετικής εγκυκλίου  θα επιτρέπει το κολύμπι των ζώων, ώστε Έλληνες και αλλοδαποί επισκέπτες να μπορούν να κάνουν ελεύθερα τις διακοπές τους στη θάλασσα μαζί με τα κατοικίδιά τους.

Πηγή: gatoulitses.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απόφαση φαίνεται πως εξασφαλίζει την ελεύθερη παραμονή των κατοικιδίων σε θάλασσσες και ακτές, ενώ σύντομα αναμένεται η σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ Η ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ, ΓΡΑΦΕΙΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μουφα ειναι παλι. Καθε χρονο το ιδιο κειμενο, για το οποιο εχει ζητησει δημοσια συγνωμη αυτη η πρωην δημοσιογραφος του Μεγκα, η οποια το εβγαλε. Την πατησα πριν 2 χρονια και εγω, με παρομοιο κειμενο και παραλογο να με πανε μεσα, μαζι με τον σκυλακο μου. Ειναι απλα μια προταση της φιλοζωικης, η οποια εχει αγνοηθει απο το κρατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου