Κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά! Ο ένας σκύλος τραβάει – ο άλλος κάνει την…παρκετέζα!
Αυτοί οι δύο σκύλοι, χρειάζονται επειγόντως ένα εκπαιδευτικό μάθημα στο πως παίζεται το παιχνίδι με το σκοινί με τους κόμπους. Ο ένας έχει βρει κάπως τον τρόπο, αλλά ο άλλος… Ας πούμε, έχει αρκετή δουλειά να κάνει μέχρι να μάθει!Ο ενός έτους Buddy έχει βρει έναν «ιδιόρρυθμο» τρόπο για να πιέσει τον Tod να παίξουν μαζί το αγαπημένο του παιχνίδι, τραβώντας από την άλλη μεριά το σκοινί με τον κόμπο! Μόνο που ο τρίχρονος Tod δεν φαίνεται να συμμερίζεται την ανάγκη του τρελοκούταβου!

Έτσι ο Buddy, κάθε πρωί μετά το φαγητό, σέρνει τον αγαπημένο του φίλο στο πάτωμα, όλου του σπιτιού μέχρι να τον πείσει να κινηθεί και να κάνει κάτι και αυτός από μόνος του… Μάταιος κόπος!

skylos-travai-skylo-me-skini

Ο Tod, σύμφωνα με τις δηλώσεις της ιδιοκτήτριας του Sara Taylor, στην Daily Mail, είναι ένα κατά τα άλλα δραστήριο σκυλί, που του αρέσουν οι βόλτες, τα παιχνίδια και οι φωτογραφίες.

skylos-travai-skylo-me-skini-2

Για κάποιο λόγο, όταν βλέπει τον Buddy μες στην τρελή χαρά κάθε πρωί, θέλει απλά να μείνει ξαπλωμένος και να μην κάνει τίποτα απολύτως! Ακόμα και αν ο Buddy έχει αποφασίσει να τον σέρνει πέρα-δώθε σαν κοινή παρκετέζα σε όλα τα ξύλινα πατώματα του σπιτιού.

Πηγή: mediafree.gr

Σχόλια