Τρίτη, 25 Απριλίου 2017
Η πραγματικότητα για τα περισσότερα ζώα που κακοποιούνται έχει αίμα, πόνο, βία, ξύλο με ζώνη, με πέτρες, με φτυάρια, με τσεκούρια.

Οι άνθρωποι που κακοποιούν και δολοφονούν ζώα δεν θα διστάσουν να κακοποιήσουν ένα παιδί, μια γυναίκα, έναν συνάνθρωπο μας.Μην αδιαφορείτε, μιλήστε, αντιδράστε!

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης δημιούργησε ένα συγκλονιστικό video με πρωταγωνίστρια την Τόνια Σωτηροπούλου και με σκοπό να μας ευαισθητοποιήσει και να μην κλείνουμε τα μάτια στην κακοποίηση ζώων!


Όπως εξηγεί η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης, η Νιφάδα – το σκυλάκι του video-  δεν υπέστη καμία μορφή κακοποίησης ή βίας. Ο Διονύσης, ο «κακός» του βίντεο, έδειρε αρκετές φορές …έναν κορμό δέντρου. Κάποιες σκηνές γυρίστηκαν ξανά και ξανά και ξανά προκειμένου να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικές. Για τα ουρλιαχτά του σκύλου χρησιμοποιήθηκαν sound effects.

Εάν βρεθείτε μπροστά σε κακοποίηση ζώου, μην αδιαφορείτε, μιλήστε, αντιδράστε!
 
Καλέστε την αστυνομία, ενημερώστε τον εισαγγελέα της περιοχής σας.

Όλοι έχουμε πλέον κινητά με κάμερα. Τραβήξτε βίντεο, φωτογραφίες. Καταγράψτε τα περιστατικά και βοηθήστε να σταματήσει επιτέλους η κάθε μορφής κακοποίηση ζώων.
Πηγή: mediafree.gr

TooCute . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates