Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017
O Kyle πρέπει να είναι ο γάτος με τα πιο τρελά μουστάκια που υπάρχουν στον κόσμο! Αν υπάρχουν μέρες που ξυπνάτε με ατίθασα μαλλιά που δεν λένε να στρώσουν, ο Kyle ξυπνάει έτσι κάθε μέρα όλη του τη ζωή!Αν και τα τρελά του μουστάκια που έχουν μία δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα είναι ο λόγος που έχει σήμερα ο Kyle οικογένεια που τον αγαπάει, η ζωή του δεν ήταν καθόλου ρόδινη.


Υπολογίζεται πως ο Kyle είναι κάπου μεταξύ 8-11 χρονών. Ο ακριβής προσδιορισμός της ηλικίας του είναι αδύνατος καθώς έχει μόνο 3 δόντια και αυτά σε όχι και τόσο καλή κατάσταση. Πάσχει ακόμα από συριγμό, σοβαρή ξηρότητα και πιτυρίδα, δυσπλασία γοφού, δεν έχει καθόλου νύχια και έχει ένα στραβό αυτί! Επίσης ήταν μάρτυρας σε υπόθεση δολοφονίας!


Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο Kyle ζούσε μέχρι πριν 6 χρόνια σε μία οικογένεια που τον είχε κακοποιήσει πολύ άσχημα. Ήταν ένα σπίτι συλλεκτών ζώων που μοιραζόταν μαζί με άλλες 30 γάτες, η οικογενειακή βία μεταξύ των συζύγων ήταν δεδομένη και οι συχνοί ξυλοδαρμοί έδειχναν πως αργά η γρήγορα κάποιος δεν θα είχε καλό τέλος.


Όταν έγινε το κακό, ο Kyle εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του εγκληματολογικού τμήματος και δόθηκε ως «πειστήριο» του εγκλήματος για κράτηση. Τοποθετήθηκε στον ίδιο χώρο με τις 30 άλλες γάτες και αυτό τον έκανε ακόμα πιο φοβικό απ’ ότι ήδη ήταν. Τελικά λίγο καιρό αργότερα παραδόθηκε σε ένα καταφύγιο ζώων προς αναζήτηση νέας οικογένειας.Εκείνη την εποχή ένα νέο ζευγάρι έψαχνε να υιοθετήσει μία ακόμα γάτα για να έχει ο γάτος τους Princess Mer συντροφιά. Μόλις είδαν τη φωτογραφία του Kyle στο Petfinder τον ερωτεύτηκαν αμέσως! Επικοινώνησαν με το καταφύγιο και οδήγησαν τρεις ώρες μακριά από το σπίτι τους για να φτάσουν στον γάτο που τους πήρε τα μυαλά. Η πρώτη εικόνα του από κοντά τους άφησε με το στόμα ανοιχτό!Ο Kyle ήταν κάτι ενδιάμεσα σε αποτυχημένο πείραμα και κάτι που ήθελες απεγνωσμένα να ζουλήξεις! Η ιστορία της ζωής του και τα προβλήματα υγείας του τον έκαναν στα μάτια τους ακόμα πιο αξιαγάπητο και έτσι ο Kyle άφησε για πάντα πίσω του το καταφύγιο και βρήκε μία στοργική οικογένεια και δύο καινούριους φίλους τον Princess Mer και την Sweet Dee.Σήμερα ο γάτος με τα πιο τρελά μουστάκια στον κόσμο έχει γίνει ο αγαπημένος γάτος 73.600 ακόλουθων στο Instagram, έχει το προσωπικό του facebook και ένα site αφιερωμένο στην οικογενειακή βία.
Είναι το κεντρικό «πρόσωπο» καμπάνιας χρηματοδότησης για την οικονομική υποστήριξη pet friendly καταφυγίων για γυναίκες θύματα της οικογενειακής βίας, όπως ήταν και η πρώην ιδιοκτήτρια του που δυστυχώς έφτασε να χάσει τη ζωή της από τα χέρια του βίαιου συζύγου της. Και από σήμερα κατεβαίνει υποψήφιος για τη θέση του πιο δημοφιλούς γάτου του Instagram!Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και ελπίζουμε αν κερδίσει να μην του ζητήσουν οι image makers να ισιώσει τα μουστάκια του!Πηγή: mediafree.gr

TooCute . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates