Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017
Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Ίδρυμα Άγριας Ζωής, υπάρχουν μόνο 1.864 πάντα στην άγρια φύση. 
 
Σε μια προσπάθεια να σωθεί αυτό το όμορφο απειλούμενο είδος, οι εμπειρογνώμονες εργάζονται σκληρά για να βοηθήσουν στην αναπαραγωγή των πάντα πριν εξαφανιστούν, δεδομένου ότι έχουν δυσκολία στο να γεννήσουν σε αιχμαλωσία. Γι “αυτό, το παρακάτω βίντεο που έσπασε το διαδίκτυο, μας κόβει την ανάσα με αυτό το σπάνιο γεγονός.
  Στις πρώτες πρωινές ώρες, η Hao Hao, ένα πάντα στο ζωολογικό κήπο στο Βέλγιο, γέννησε το μωρό της. Αυτή η γέννηση σηματοδότησε ένα απίστευτα όμορφο και σπάνιο γεγονός.Για δύο συνεχόμενα χρόνια, ο ζωολογικός κήπος φιλοξενείται την Hao Hao και τον σύντροφός της, Xing Hui. Σε συνεργασία με εμπειρογνώμονες από την Κίνα, υποβλήθηκε σε τεχνητή γονιμοποίηση και έγινε μια περήφανη μαμά.
Στην αρχή, η Hao Hao κράτησε το μωρό της στην αγκαλιά της, προστατεύοντας το από τον υπόλοιπο κόσμο. Αλλά όταν το αποκάλυψε επιτέλους στους παρευρισκόμενους, είδαν ότι ήταν ένα αξιολάτρευτο άτριχο αρκουδάκι που έμοιαζε με «ροζ λουκάνικο.»

Το απίστευτο βίντεο της γέννας της Hao Hao, πήρε μεγάλη απήχηση στο Διαδίκτυο. Αλλά κανείς δεν ήταν πιο συγκινημένος από το προσωπικό του ζωολογικού κήπου που εργάστηκε τόσο σκληρά για να είναι επιτυχής αυτή η γέννα. 

Δείτε το βίντεο…
source

TooCute . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates