Σάββατο, 22 Απριλίου 2017
O Jared Forsyth ήξερε πως η Kat Woodley ήταν η γυναίκα που θα παντρευτεί από το πρώτο ραντεβού. Δύο χρόνια σχέσης ήταν αρκετά για να την ζητήσει σε γάμο και το έκανε με τέτοιο τρόπο που δεν θα μπορούσε να πει όχι!
Δύο χρόνια σχέσης ακριβώς έκλειναν την ημέρα των Ευχαριστιών, ο JaredForsyth με την Kat Woodley και ο νεαρός άντρας είχε αποφασίσει από καιρό πως θέλει να της κάνει πρόταση γάμου. Γνωρίζοντας την αγάπη της για τα ζώα και αφού ήθελαν να υιοθετήσουν ένα γατάκι, έστησε το ιδανικό σκηνικό στο καταφύγιο ζώων του Erie county SPCA του Μπάφαλο, στη Νέα Υόρκη.

man-proposes-girlfriend-tiny-rescue-cat-7

Η Kat, θα πήγαινε να πάρει τον μικρό γάτο που είχαν διαλέξει σπίτι μόνη της, καθώς ο Jared της είχε πει πως δεν μπορούσε να την συνοδεύσει λόγω δουλειάς.Την είχαν ήδη ενημερώσει πως γυρίζουν βίντεο για να προωθήσουν την έννοια της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων και έτσι όταν έφτασε στον χώρο, δεν της φάνηκε περίεργο που την ακολουθούσαν παντού με μία κάμερα.

man-proposes-girlfriend-tiny-rescue-cat-5

Την ώρα που η εθελόντρια της έδινε το γατάκι, της είπε να διαβάσει το ταμπελάκι που κρεμόταν από τον λαιμό του μικρού. Η ανυποψίαστη Kat, θεώρησε πως η θεία του Jared, που δούλευε στο καταφύγιο, τους έκανε δώρο μία ταμπελίτσα με το όνομα «Gandalf» που είχαν αποφασίσει να δώσουν στον μικρό…

Μέχρι που είδε, πως στην μικρή μπλε καρδούλα αναγράφονταν 3 λέξεις που δεν θα ήταν κατάλληλες για όνομα, αλλά θα ταίριαζαν γάντι με μία πρωτότυπη πρόταση γάμου: «Θα με παντρευτείς»;

man-proposes-girlfriend-tiny-rescue-cat-8
Την ώρα που η Kat Woodley προσπαθούσε έκπληκτη να καταλάβει τι συμβαίνει, εμφανίστηκε ο Jared, γονάτισε μπροστά της και της προσέφερε ένα δαχτυλίδι που ανήκε στην γιαγιά του.

man-proposes-girlfriend-tiny-rescue-cat-4

Η νεαρή κοπέλα συγκινημένη του είπε πως δέχεται την πρόταση, γιατί ας το παραδεχτούμε, ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα γατάκι με μία μπλε καρδούλα που σου ζητάει να μοιραστείς τη ζωή σου μαζί του;

man-proposes-girlfriend-tiny-rescue-cat-6

Η πρωτότυπη πρόταση γάμου τους έγινε viral, με πάνω από 40.000 views στο facebook και η συνέχεια είναι ακόμα πιο γλυκιά και από την πρόταση γάμου.
 

Δείτε το video με την πρόταση γάμου:

 
Πηγή: mediafree.gr

TooCute . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates