Τον βρήκαν ματωμένο στον δρόμο, επειδή ένα τέρας έριξε οξύ στην πλάτη του!! Τώρα παλεύει για να γίνει καλά!

Τον βρήκαν ματωμένο στον δρόμο, επειδή ένα τέρας έριξε οξύ στην πλάτη του!! Τώρα παλεύει για να γίνει καλά!


Μια σειρά από αδικίες έχουν γίνει σε σκύλους στην Καλιφόρνια. Η 9η περίπτωση ενός σκύλου που κάηκε με οξύ αναφέρθηκε πρόσφατα, και θα σας στοιχειώσει.

Τον περασμένο Αύγουστο, οι ελεγκτές ζώων στο San Bernardino βρήκαν τον Max ματωμένο στο δρόμο. Ήταν σε έντονο πόνο επειδή κάποιος έχει χύσει οξύ στην πλάτη του.

Η είδηση διαδόθηκε ότι ο Max ήταν απεγνωσμένα σε ανάγκη από ιατρική φροντίδα και η οργάνωση Doggy Smiles Rescue ανέλαβε. Μετά από μια εξαντλητική διαδικασία ανάρρωσης, φαίνεται ότι τα χειρότερα έχουν περάσει, και έχει μόνο χαμόγελα από τότε που διασώθηκε.


Αλλά το ερώτημα παραμένει, πώς αυτό συνέβη σε ένα τόσο καλόκαρδο πλάσμα; Ευτυχώς, ο σκύλος είχε ένα μικροτσίπ ταυτοποίησης. Όταν διασώστες ακολούθησαν τα ίχνη του, βρήκαν μια ανησυχητική απάντηση.

Νωρίτερα αυτό το έτος, οι ιδιοκτήτες του Max είχαν δώσει το σκυλί. Δεν ήξεραν σε ποιόν έδωσαν τον Max, αλλά φέρεται να είπαν ότι «δεν τον θέλουνε πια». Όταν άκουσαν για την κατάσταση του Max, δεν δώρισαν χρήματα και δεν πήγαν καν να τον δουν.


Και ο Max είναι ένα ακόμα σκυλί σε μια μακρά σειρά παρόμοιων περιπτώσεων. Υπήρξαν 9 περιπτώσεις σκύλων που καίγονται με οξύ στη Νότια Καλιφόρνια.

Πηγή / Copyright: lifedaily.com
 
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: taz.gr

COMMENTS

loading...