ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΗΣΑΝ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΗΣΑΝ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Βασίλισσα του αδυνατίσματος ανακηρύχθηκε στη Βρετανία η Ruby, το Jack Russell που ήταν κάποτε παχύσαρκο αλλά κατάφερε να χάσει το ένα τρίτο του βάρους του.
Η Ruby είχε φτάσει να ζυγίζει 9,1 κιλά, δηλαδή είχε βάρος σχεδόν διπλάσιο από το κανονικό! Έπειτα από δίαιτα έξι μηνών και πρόγραμμα αυστηρής άσκησης από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό PDSA, έφτασε να ζυγίζει έξι κιλά και έχασε 17 εκατοστά από τη μέση της!

«Όταν πρωτοβρήκαμε τη Ruby, τη λυπόμασταν πολύ γιατί είχε ένα τόσο στραβό ξεκίνημα στη ζωή», είπε στο SkyNews η ιδιοκτήτριά της Angela Martin. «Έτσι, για να την αποζημιώσουμε για όσα είχε περάσει, όλο και κάποια λιχουδιά της δίναμε. Το πρόβλημα ήταν πως της έδινε όλη η οικογένεια κι έτσι άρχισε να παχαίνει πολύ».

Ο PDSA ανέλαβε τη Ruby και άλλα 15 παχύσαρκα ζώα και τους χάρισε μια νέα ζωή.
«Η ιστορία της Ruby είναι ένα success story, πολλοί άνθρωποι πέφτουν στην παγίδα να κακομαθαίνουν τα κατοικίδια τους με φαγητό, ως ένδειξη αγάπης», λέει η κτηνίατρος- χειρουργός του PDSA Elaine Pendlebury. Μέσα στα τετράποδα που έκαναν την πιο εντυπωσιακή αλλαγή ήταν και η Cookie η γάτα που έχασε 17 εκατοστά από την… περιφέρειά της.

ΠΗΓΗ

COMMENTS

loading...