ΤΡΟΜΕΡΟ!..Κόντεψε να χάσει τη ζωή του προστατεύοντας μια Γυναίκα που έπεσε Θύμα Επίθεσης «Αδίστακτου» Κακοποιού!!..

ΤΡΟΜΕΡΟ!..Κόντεψε να χάσει τη ζωή του προστατεύοντας μια Γυναίκα που έπεσε Θύμα Επίθεσης «Αδίστακτου» Κακοποιού!!..Δεν ακούμε συχνά ωραία πράγματα για τα πίτμπουλ στις ειδήσεις αυτές τις μέρες – συχνά πληγώνονται από κακούς ιδιοκτήτες, ή κατηγορούνται για βία.

Αυτό το σκυλί – με το κατάλληλο όνομα Hero (Ήρωας) – είναι μια αξιοσημείωτη εξαίρεση!


Ο Hero ήταν απλώς άλλο ένα αδέσποτο σκυλί, γυρίζοντας στους δρόμους του Knoxville, Tennessee. Άκουσε κάτι που έμοιαζε με μάχη και αποφάσισε να πάει να διερευνήσει.
Ο Hero βρήκε έναν άνδρα να επιτίθεται σε μια γυναίκα με ένα μαχαίρι. Ακόμα κι αν δεν είχε δει ποτέ ξανά αυτή τη γυναίκα, τα προστατευτικά ένστικτα του πήραν φωτιά και έβαλε τον εαυτό του αμέσως ανάμεσα στον επιτιθέμενο και το θύμα του.

Το γενναίο pit bull μαχαιρώθηκε πέντε φορές στην προσπάθεια του.


Οι δύο αστυνομικοί που έφτασαν στη σκηνή ήξεραν πως ο σκύλος μπορεί να μην τα κατάφερνε. Ακόμα κι αν γνώριζαν ότι το σκυλί δεν είχε ιδιοκτήτη ο οποίος θα μπορούσε να πληρώσει για την ιατρική περίθαλψη, αναγνώρισαν έναν ήρωα όταν τον είδαν και κάπως έτσι ο Hero πήρε το όνομά του.

Ο Hero πέθανε σχεδόν δύο φορές κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης.


Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των αξιωματικών, ο Hero τα κατάφερε. Αν δεν τον είχαν πάει στον κτηνίατρο αμέσως κατά πάσα πιθανότητα θα πέθαινε.

Όταν η Carla Welch άκουσε την ιστορία του Hero, ήξερε ότι ήταν σε μια μοναδική θέση για να τον βοηθήσει.


Η Welch έχει το ίδρυμα διάσωσης για πίτμπουλ «Fighting For The Bullys». Μέσω της online συγκέντρωσης χρημάτων, ήταν σε θέση να οργανώσει τη στήριξη για να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα του Hero.

Η ίδια είπε:

«Νόμιζα ότι ήταν πολύ θαρραλέος και γενναίος. Ήταν εντελώς ξένος για αυτούς τους ανθρώπους. «
Πηγή / Copyright: shareably.net

Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: taz.gr

COMMENTS

loading...