Κατέγραφε τα Κουταβάκια που Κοιμόντουσαν στο Σπιτάκι. Δεν είχε Ιδέα όμως για ΑΥΤΟ που θα Ακολουθούσε!

Κατέγραφε τα Κουταβάκια που Κοιμόντουσαν στο Σπιτάκι. Δεν είχε Ιδέα όμως για ΑΥΤΟ που θα Ακολουθούσε!
Τα κατοικίδια μας κάνουν ένα σωρό αξιολάτρευτα πράγματα και μας κάνουν να χαμογελάμε. Οι «γελοιότητές» τους είναι αυτές που μας κάνει να τα αγαπάμε και οι ζωές μας σίγουρα δεν θα ήταν τόσο διασκεδαστικές χωρίς αυτά!
  Οι σκύλοι φαίνεται να είναι ιδιαίτερα κωμικοί από τη φύση τους και πάντα εκπλήσσουν τους ιδιοκτήτες τους, κάνοντας ξεκαρδιστικά πράγματα. Ακόμα και όταν είναι άτακτοι, όταν σκαλίζουν τα σκουπίδια, ή τρέχουν μακριά από κάποια σκανδαλιά που κάνανε, με κάποιο τρόπο καταφέρνουν να διατηρούν την αθωότητα και παραμένουν χαριτωμένοι.


Ευτυχώς για την Gretchen Hoi, τα σκυλιά της συμπεριφέρονται άψογα, αλλά αυτό δεν τα κάνει λιγότερο αστεία. Μια μέρα έψαχνε γύρω από το σπίτι για τα κυνηγόσκυλα της, όταν τελικά τα βρήκε να έχουν όλα καταφέρει με κάποιο τρόπο να χωθούν σε ένα από τα σπιτάκια τους στη βεράντα. Όταν η Gretchen πήγε πιο κοντά…

Ένα-ένα βγαίνουν από το σπιτάκι και στο τέλος που τα μετράει, διαπιστώνει πως 5 από αυτά είχαν στιμωχτεί σε ένα σπιτάκι. Απ” ότι φαίνεται, με τα σκυλιά, τα πάντα είναι πιθανά!


Credits: Sun Gazing
source

COMMENTS

loading...