Είδε έναν Άντρα να χτυπάει τον Σκύλο του στην άκρη του Δρόμου. Η Αντίδρασή του; Θα σας Σοκάρει! ( Εικόνες - Video)

Είδε έναν Άντρα να χτυπάει τον Σκύλο του στην άκρη του Δρόμου. Η Αντίδρασή του; Θα σας Σοκάρει!


O μηχανόβιος και μουσικός Brandon Turnbow μια μέρα είδε κάτι που δεν μπορούσε να πιστέψει.

Ενώ οδηγούσε την μηχανή του, είδε έναν άντρα να χτυπάει έναν σκύλο στην άκρη του δρόμου. Τότε η ζωή του σκύλου άλλαξε για πάντα. “Ακολούθησα τον τύπο για να του κάνω νόημα”, έγραψε ο Brandon στο Facebook.

“Και τώρα έχω συνοδηγό, τον κύριο Davidson.”

Ήταν μια συνηθισμένη μέρα πάνω στην μηχανή για τον Brandon Turnbow όταν είδε κάτι που δεν μπορούσε να πιστέψει: ένας άντρας χτυπούσε ένα μικρό, άσπρο σκυλάκι στην άκρη του δρόμου.

Ο άντρας πέταξε τον σκύλο και έφυγε. Τότε ο Brandon σταμάτησε για να δει αν ήταν καλά ο σκύλος.


Τον έβγαλε κύριο Davidson (από την Harley) και τον έβαλε πάνω στην μηχανή του. Πέρασαν τη μέρα στον δρόμο και μετά γύρισαν σπίτι.


Κι έτσι αποφάσισε να τον κρατήσει για πάντα! “Φαίνεται ότι ο συνοδηγός μου έχει βρει την ηρεμία του”, είπε ο Brandon. “Η κοιλιά του είναι γεμάτη και βρήκε και το μαξιλάρι του.”


Αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την ιστορία του Davidson για να ενημερώσει τον κόσμο και ίδρυσε το BAAANG (Bikers Against Animal Abuse National Global).


“Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να πραγματοποιηθεί αυτός ο σκοπός σε επικό βαθμό. Γνωρίζω πολλούς μηχανόβιους που αγαπάνε τα ζώα, πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν στέλναμε μηχανόβιους να μαζέψουν τα κακοποιημένα ζώα της περιοχής σας;”

Για να προωθήσει το BAAANG, ο Brandon έγραψε ένα τραγούδι και γύρισε ένα βίντεο για τον κύριο Brandson – και έχει γίνει viral.

Δείτε το:Πώς σας φάνηκε η ιστορία τους;

[via]

COMMENTS

loading...